UX Specialisten

Konsulent i brugervenlighed og brugsoplevelse på web og i andet it.
Jens Winther Kristensen
UXspecialisten
v/Jens Winther Kristensen
Skovvejen 2A
8000 Aarhus C

CVR 28631375

UX Specialisten

Mini UX-review på abonnement

Mini UX-review på abonnement henvender sig til din virksomhed og organisation, hvis I har en løsninger, som er under løbende udvikling, og I ikke selv har en fast UX’er tilknyttet projektet. Abonnements-løsningen er en variant af Mini UX-review.

Det får du

Et abonnement består at 3 reviews, som efter nærmere aftale er fordelt jævnt ud over 12 måneder. Aftalen kører for 12 måneder af gangen. Resultatet af det første review overdrages på et fysisk møde af en times varighed og de to følgende reviews afleveres elektronisk med op til en times opfølgning på telefon eller lignende.

Hvert review tager udgangspunkt i en telefon-samtale om status for løsningen på det givne tidspunkt, og selve reviewet udføres indenfor tre uger efter denne snak om status.

Formål, målgruppe og omfang

Formålet med at lave flere reviews i træk, men over længere tid, er løbende at få identificeret svagheder og styrker i forhold til brugsoplevelsen, sådan at kvaliteten i brugsoplevelsen både bliver sikret og forbedret efterhånden som løsningen udvikler sig.

Med dette mini UX-review i abonnement får du til en billig penge løbende adgang til en erfaren og fagligt opdateret UX’er, som også over tid opbygger en solid indsigt i præcist din forretning, og derfor kommer til at kunne give en stadigt bedre og skarpere tilrettet rådgivning.

Reviewet er som udgangspunkt er et standardprodukt, og derfor kan prisen holdes nede på et overkommeligt niveau.

Pris

Arbejdet for hvert review er berammet til 10 timer, og det sætter grænsen for, hvor meget der som udgangspunkt kan gås i dybden. Prisen for tre reviews er kr. 8.500 stykket. Så ved at tegne et abonnement sparer du altså samlet kr. 4.500 i forhold til at købe tre enkeltstående review.

Ved bestilling af abonnementet forudbetales halvdelen af den samlede pris for de tre reviews det vil sige kr. 12.750. Herefter afregnes hvert review efterhånden som de afvikles med den resterende sum op til kr. 8.500, det vil sige kr. 4.250 pr review. Alle priser her er eksklusive moms.

Efter hvert review kan der tilkøbes op til 10 timers yderligere rådgivning, opfølgning eller andet UX-arbejde til nedsat pris på kr. 850 + moms i timen til afvikling indenfor en måned efter afleveringen. Eventuelle timer herudover afregnes til standardpris.

Kontakt

Jens Winther Kristensen - UXspecialisten Kontakt mig og hør nærmere:
UXspecialisten v/Jens Winther Kristensen
Telefon: +45 2275 9023
Email: jens@uxspecialisten.dk

jens@uxspecialisten.dk
+45 2275 9023
UXspecialisten
Jens Winther Kristensen